Let life thrive

Wij laten binnenruimtes herleven

Ontstaan vanuit de passie en missie om een revolutie te ontketenen in de schoonmaak- en chemische industrie.

Ons ecosysteem

De gepatenteerde BioOrgmethode is een innovatie van Living Technologies, een Belgisch biotechbedrijf dat pioniert sinds 2013. Opgericht door business mind Koen De Koster en Filip Willocx, ingenieur en doctor in de Toegepaste Biowetenschappen. De BioOrg productlijn biedt een brede waaier aan slimme natuurlijke producten aan, die de lucht en oppervlakken in binnenruimtes op een regeneratieve manier zuiveren.

"Ik worstelde erg met de microbiologische verontreinigingen in de productie van levensmiddelen en de farmaceutische industrie. Dat moest anders kunnen. Toen ontmoette ik Filip, en vonden we de oplossing in de natuur."

koen

"Ik was 10 jaar toen ik een microscoop kreeg van de Sint. Toen heb ik de wondere wereld van het onzichtbare leren ontdekken. Bacteriën zijn wonderoganismen. Ik onderzoek en test het potentieel ervan al meer dan 15 jaar. Klaar voor een revolutie!"

filip

Uitgebreid onderzocht en getest

Micro-organismes verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis drastisch, dat bewezen we in 2018in samenwerking met twee masterstudenten van Universiteit Antwerpen en KULeuven.

We staan er zelden bij stil dat micro-organismen al miljarden jaren alle hoeken en kanten van onze planeet bevolken. Ze zijn veerkrachtig en hebben al heel grote natuurrampen doorstaan.
Daarom zochten we onze oplossingen in de natuur: een lab dat al miljarden jaren succesvol onderzoekt en evolueert. We zijn ervan overtuigd dat er voor elke vervuilende stof ergens één of meerdere micro-organismen te vinden zijn die deze kan opruimen.

Voor bedrijven