A sot gradient with green and blue

terug

Schoonmaak van gebouwen zonder drinkwater? Ja, dat kan!

Dat poetsen met bleekwater en chemicaliën niet meer van deze tijd zijn, is al langer duidelijk. Maar schuif gerust die emmer met water ook opzij. “Schoonmaken zonder water?” denk je vast. Wel, dat kan met de revolutionaire schoonmaakmethode van BioOrg waarbij bacteriën (de vriendelijke soort!) verneveld worden in een ruimte.

Schoonmaak van gebouwen zonder drinkwater? Ja, dat kan!

We kunnen er onmogelijk omheen, de actualiteit slaat ons om de oren met berichtgeving over de aanhoudende droogte en daarmee gepaard gaande waterschaarste in ons land. Het waterpeil van menig rivier en beek staat historisch en alarmerend laag.

Het is belangrijk om te beseffen dat drinkbaar water schaars én kostbaar is, maar we blijven hoopvol: ons gedrag heeft weldegelijk impact op de waterschaarste. Het is meer dan ooit noodzakelijk dat we als burger, maar evenzeer als bedrijf of vereniging spaarzaam omspringen met water. De hoeveelheid water die we verbruiken is van belang, net als het doel waarvoor we het aanwenden.

Dat poetsen met bleekwater en chemicaliën niet meer van deze tijd zijn, is al langer duidelijk. Maar schuif gerust die emmer met water ook opzij. “Schoonmaken zonder water?” denk je vast. Wel, dat kan met de revolutionaire schoonmaakmethode van BioOrg waarbij bacteriën (de vriendelijke soort!) verneveld worden in een ruimte. Enkel nog wrijven met mop of microvezel waar nodig en klaar is kees. Deze vriendelijke bacteriën vormen samen een BioFilter. Heet innevelen van een BioFilter zorgt voor luchtzuivering en minder stofvorming. Deze methode is sneller, goedkoper, ergonomischer en gezonder. En dat zonder gebruik te maken van drinkbaar water!

Vandaag worden met deze methode al meer dan 2.000.000 m² burelen op dagelijkse basis gezuiverd. Dat zorgt voor een jaarlijkse besparing van 5.000.000 liter drinkbaar water. Dat is het equivalent van 2 olympische zwembaden. Omdat elke druppel meer dan dubbel telt.

Door
This is some text inside of a div block.