A sot gradient with green and blue

Tot uw dienst

BioOrg biedt je graag zijn dienstenverlening aan voor het slim uitvoeren van specifieke schoonmaak taken. Wij zorgen voor jouw ontzorging!

De BioOrg specialisten snellen graag
ter hulp

Sommige specifieke schoonmaak taken laat je beter aan de specialisten over. Onze BioFilter staat paraat voor een slimmer schoonmaak resultaat!

Innevelen van BioFilter in grote gebouwen

Voor het innevelen van de BioFilter bij aanvang van grote projecten kan je op onze dienstverlening rekenen.

Bouwstof en geurhinder na renovatie of nieuwbouw project

Na renovatie of nieuwbouw heeft iedereen last van bouwstof en geurhinder. BioOrg biedt graag hulp!

Stofhinder en geur in archieven, musea, datacenters en brandweerkazernes

Maak gebruik van onze diensten bij het bestrijden van geur of stofhinder in gevoelige omgevingen.

Enter BioOrg

De huidige manier van specialistisch schoonmaken is omslachtig en neemt daarom veel tijd in beslag. Onze BioOrg
A-teams staan klaar om van elke schoonmaak uitdaging een succes te maken. Met dank aan onze innovatieve BioFilter technologie!

Gezonder

In tegenstelling tot traditionele producten is BioOrg volledig biologisch. Onze BioFilter werkt op basis van gezonde, levende organismen.

Gebruiksgemak

BioOrg gebruiken is kinderspel: je vernevelt onze producten, waarna een beschermende filter ontstaat. Vergeet water en zeep!

Geen geur

Dankzij BioOrg verdwijnen slechte geurtjes. Dat maakt het de ideale oplossing voor gebouwen waar veel mensen samenkomen.

DE BIO-ORG METHODE

Het is tijd voor verandering

De manier waarop we schoonmaken schiet vaak tekort:

Inefficiënt: je pakt niet alle problemen en oppervlakten aan

Duur: alles wordt snel opnieuw vuil

Vervuilend en ongezond

DE BIO-ORG METHODE

Vergeet water
en zeep

Wij veranderen alles wat je over schoonmaken weet. Voortaan wissel jij je emmer in voor een spray!


Bekijk hoe het werkt

DE BIO-ORG METHODE

De beschermende laag

Na het sprayen ontstaat een natuurlijke BioFilter die stof, vuil en geur afbreekt. Het enige wat jij hoeft te doen, is af en toe afstoffen met een microvezeldoek.

Breekt fijn stof af

Absorbeert slechte geuren

Onze BioOrg partners staan paraat

Sommige specifieke schoonmaak taken laat je beter aan de specialisten over. Onze BioFilter staat paraat voor een slimmer schoonmaak resultaat!

BioOrg partner in Musea & Archieven: Object Care

Slim schoonmaken in Archieven en Musea: Object Care aan het werk voor een ecologische manier van beheer en behoud van ons erfgoed.

BioOrg partner in Maritieme sector: VMP

Voor een schoon en gezond klimaat aan boord kan je bij VMP terecht. Slim schoonmaken en stofvrije Hvac geven extra wind in de zeilen.

HVAC Maintenance

De BioFilter met vriendelijke bacteriën neemt stof een vervuiling weg in Hvac installaties.

Wat onze klanten zeggen

Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op en ons schoonmaakteam hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur. Zie video


Arenberg

Arenberg

Kay Doms

|

Head of Realization

Sinds meer dan 12 jaar behandelen wij de luchtkasten, plenums en warmtewisselaars met de producten van BioOrg. De resultaten worden ook regelmatig extern getest en bevestigen de meerwaarde op het vlak van cleaning en hygiëne. Onze installaties blijven ook veel langer schoon, en dat garandeert een stabiele kwaliteit van de binnenlucht in ons strategisch belangrijk gebouw.


Eurocontrol

Eurocontrol

Luc De Backer

|

Lead Exploitation & Operation

Op het science park hebben we vanaf het begin gekozen voor BioOrg als partner om niet alleen te zorgen voor een schoon gebouw binnen incubator Darwin, maar ook en vooral voor een gezond binnenklimaat. In samenwerking met BioOrg creëren we een gezonde 'huisflora', waar onze medewerkers alleen maar van profiteren. Dat we ook een 'binnenbos' creëren en zuinig omgaan met water is natuurlijk mooi meegenomen.


POM Antwerpen

POM Antwerpen

Jade Verrept

|

Cluster Manager

Het BioOrg ecosysteemprogramma maakt deel uit van onze strategie voor duurzame ontwikkeling. Bij KBC gaan we er prat op dat onze medewerkers in een veilige, propere en gezonde omgeving kunnen werken.

KBC Bank

KBC Bank

Dorothy Hendrickx

|

Facility Purchase

Wij appreciëren het om met BioOrg te werken in de schoonmaak omwille van het ergonomische aspect voor onze schoonmaakploeg, alsook voor de ecologie van BioOrg. De stad Turnhout is volledig geïnteresseerd in het achterlaten van een positieve voetafdruk. Zie video

Stad Turnhout

Stad Turnhout

Tom Lemmens

|

Verantwoordelijke onderhoud

Met de BioOrg-methode kunnen we meer doen in minder tijd, zodat het schoonmaken van onze winkels veel efficiënter is geworden. Zie video


Colruyt

Colruyt

Christa Dermez

|

Hoofd schoonmaak

Klaar om een Bioklimaat te bouwen?

Honderden schoonmaakbedrijven en facility managers gebruiken onze producten om gebouwen schoon te maken en vooral schoon te houden. Zo besparen ze tijd en geld, op een honderd procent ecologische manier.

Plan jouw gesprek in