A sot gradient with green and blue
Gom pilot verhoogt kwaliteit bij TNO

NIEUWSTE ARTIKEL

Gom pilot verhoogt kwaliteit bij TNO

Het bekende onderzoeksinstituut TNO is met meerdere vestigingen in het land al jaren een tevreden klant van Gom. Het idee om bij één van de locaties een pilot te draaien met een innovatieve methodiek, viel dan ook in goede aarde bij het hoofdkantoor van TNO. Gom-medewerkers zijn op deze locatie begonnen met het toepassen van BioOrg. Een schoonmaakmethodiek dat zijn werk dankt aan: bacteriën.

Blog

Lees hier over de succes verhalen van klanten

11 voordelen van een gezond binnenklimaat

De kwaliteit van de lucht binnen bepaalt voor het grootste stuk het gezond binnenklimaat. Wanneer we de meest voorkomende luchtvervuilers binnen kunnen vermijden, wegnemen of terugdringen zetten we al een heel grote stap naar een gezond binnenklimaat. Wat zijn nu de voordelen van een gezond binnenklimaat.

Dierenarts Ellie ontdekt BioOrg en gaat helemaal ‘Miauw’

Jarenlang poetst Ellie haar praktijk met traditionele ontsmettingsmiddelen als Javel en Dettol. Nu ging ze de uitdaging aan om BioOrg in te zetten in de strijd tegen geurtjes, stof en onzichtbare geursporen.

Small step with huge impact: TNO opts for a better indoor climate with friendly bacteria by GOM

We started a pilot project at TNO The Hague on October 4, 2021. Together with BioOrg and TNO facility, GOM is commemorating cleaning and will only clean with the help of billions of bacteria.

These friendly and safe cleaning creatures form a living biofilter in the building. They purify the air and fight dust and micro pollution all around you 24/7. With this cleaning technology, no water and no detergent is needed.

DE BIO-ORG METHODE

Het is tijd voor verandering

De manier waarop we schoonmaken schiet vaak tekort:

Inefficiënt: je pakt niet alle problemen en oppervlakten aan

Duur: alles wordt snel opnieuw vuil

Vervuilend en ongezond

DE BIO-ORG METHODE

Vergeet water
en zeep

Wij veranderen alles wat je over schoonmaken weet. Voortaan wissel jij je emmer in voor een spray!


Bekijk hoe het werkt

DE BIO-ORG METHODE

De beschermende laag

Na het sprayen ontstaat een natuurlijke BioFilter die stof, vuil en geur afbreekt. Het enige wat jij hoeft te doen, is af en toe afstoffen met een microvezeldoek.

Breekt fijn stof af

Absorbeert slechte geuren

Klaar om een Bioklimaat te bouwen?

Honderden schoonmaakbedrijven en facility managers gebruiken onze producten om gebouwen schoon te maken en vooral schoon te houden. Zo besparen ze tijd en geld, op een honderd procent ecologische manier.

Plan jouw gesprek in