Breng de natuur binnen, bouw een Bioklimaat!

Wij helpen vastgoedeigenaars en -beheerders een Bioklimaat te bouwen door het activeren van een Biofilter in het binnenmilieu. Wij weten dat het onderhouden van vastgoed een uitdaging is, vooral wanneer de huidige tijden veeleisend zijn voor welzijn, kosten en efficiëntie.

Met onze Biofilter van vriendelijke bacteriën brengen wij een wetenschappelijk onderbouwde technologie naar vastgoedbeheer. In samenwerking met de natuur, verbeteren wij de kwaliteit van het binnenleven en optimaliseren wij uw schoonmaakprocessen. Breng de natuur naar binnen, bouw een Bioklimaat!

BIOKLIMAAT

De voordelen van een Bioklimaat

Een Bioklimaat in uw gebouw biedt vele voordelen: permanente luchtzuivering, minder stof en fijnstof, vereenvoudigde schoonmaak en een uitgesproken positieve ESG score.

Storende geurhinder

Geur van organische oorsprong, zoals zweet, urine, tabak, afval enz. wordt door onze BioFilter aan de bron weggenomen.

Betere binnenlucht

Stof op moeilijke plaatsen, fijnstof, VOCs en endotoxines in de lucht, zijn eindelijk makkelijk te bestrijden.

Hvac onderhoud

Ook voor een hygiënisch Hvac onderhoud heeft BioOrg de perfect natuurlijke oplossing dmv een automatische spray van zuiverende organismen in de Hvac installatie.

Gezond en biologisch

BioOrg is volledig biologisch, gebruikt geen water, zeep of chemische stoffen. De BioOrg voetafdruk zal uw ESG score zeer positief beïnvloeden.

Efficiënter

Onze methode is maar liefst 35% sneller dan gewone schoonmaak. Onze BioFilter werkt dag en nacht.

Goedkoper

Bedrijven die met BioOrg werken, maken sneller en minder vaak schoon. Zo kan u heel wat kosten besparen.

Schoon, da’s meer dan schoonmaken

Gebouwen worden bossen

BioOrg hervormt de manier waarop u naar de leefkwaliteit in uw gebouwen kijkt.

Wij activeren en onderhouden een levend ecosysteem van vriendelijke bacteriën in het binnenklimaat dat werkt als een gigantische BioFilter. De bacteriën gebruiken vervuiling als voedsel om zich te vermenigvuldigen en zo nog meer vuil aan te kunnen. Natuurlijk fris, gezond en schoon. Zonder restafval en met een toename van de biodiversiteit.

Per 50m² BioFilter leven er evenveel vriendelijke bacteriën in uw interieur als op de bladeren en takken van een boom. Zo maakt u elke dag een verfrissende wandeling door het bos in uw eigen Bioklimaat.

Besparen op schoonmaak

Zodra de BioFilter is geactiveerd, pakt zijn actieve biomassa de vervuiling in het gebouw op een natuurlijke manier aan: het beïnvloedt zowel de luchtzuivering als het reguliere schoonmaakresultaat. Beter, dieper, biologisch!

Door de re-engineering van al uw schoonmaak processen, realiseren we een aanzienlijke tijdsbesparing op alle soorten schoonmaakactiviteiten. Bovendien beloven we een halvering van de frequentie van diverse taken zonder kwaliteitsverlies.
Integendeel, de kwaliteit van het binnenleven zal duurzaam toenemen.

Bouw een Bioklimaat

Het belangrijkste klimaat is ons binnenklimaat. Bouw een Bioklimaat met onderstaand stappenplan.

1

BioFilter in het gebouw

Bij de start van elk groot schoonmaakproject staan onze Service teams klaar om een BioFilter te activeren op alle oppervlakken en voorwerpen. De spray methode is droog, zal geen vlekken achterlaten en is uiteraard volledig biologische en veilig voor mensen, dieren, planten en materialen. De BioFilter zal stof, geuren en fijnstof absorberen, zodat iedereen langdurig geniet van een natuurlijk binnenklimaat zoals in een bos.

Ontdek hoe eenvoudig het is

2

BioFilter in Hvac

Ons Hvac Charge infusie systeem sproeit een zeer fijne nevel van miljarden vriendelijke organismen in de luchtstroom van uw Hvac installatie. Afhankelijk van het luchtdebiet, de bezetting van het gebouw en zijn functie, programmeren wij het systeem om automatisch de juiste hoeveelheid organismen te verspreiden. De BioFilter helpt om stofophoping en microvervuiling in de luchtbehandeling te voorkomen.

3

Compatibele biocleaning

Om uw BioKlimaat te vervolledigen, herontwerpen wij uw schoonmaak programma met verhoogde productiviteit en lagere schoonmaakfrequenties. De BioOrg schoonmaak gebeurt volledig zonder water en zonder detergenten; enkel met behulp van dezelfde vriendelijke bacteriën als in de BioFilter. Zo wordt de winst voor mens en milieu gemaxi-maliseerd, alsook de ESG score in het gebouw!

PROGRAMMA'S

Kies het BioOrg programma dat het best bij u past

Ons team staat tot uw dienst om overal waar u dat wenst een Bioklimaat te bouwen in uw vastgoed portefeuille!

Activeer uw BioFilter

De start van een indoor Bioklimaat met gigantische BioFilter op alle voorwerpen en oppervlakken in het gebouw

Volledige dekking van alle oppervlakken en objecten

Dry spray methode zonder vlekken of sporen

Permanente luchtzuivering met stof-, fijnstof- en geurpreventie

Hvac Charge Infusion system

Ondersteun uw BioFilter 24/7 met een automatisch spray systeem in de Hvac luchtbehandeling

Droog verstuiven via pulsie luchtstroom

BioFilter voor maximale luchtzuivering

Minder stof en microvervuiling in Hvac installatie

100% automatisch

Compatibel schoonmaak programma

Vraag onze adviseur naar het berekenen van een volledig biocleaning programma

Analyse van bestaande cleaning processen

Voorstellen van het biocleaning programma

Implementatie en opleiding van schoonmaak teams

Audits voor opvolging en kwaliteit

BinnenBomen certificaat

ESG Score berekening

Voor welke sectoren?

Professionele schoonmaak van kantoren

Meer en meer kantoren zijn veranderd in flexibele werkplekken, en vragen een aangepast schoonmaak programma. BioOrg is de uitgelezen partner om vraag en aanbod in deze markt zo efficiënt mogelijk te matchen.

Gespecialiseerde schoonmaak taken

Voor binnenglas, bovenkanten van meubels, binnenkooien van liften, fitnessruimtes en hotelkamers heeft BioOrg extra gemak in schoonmaak toegevoegd. Ergonomie en effeciëntie staan hoog in ons vaandel.

Schoonmaak van winkels en distributie

Schoonmaak van winkelruimtes, aanraakschermen, toonmeubels of voedseltogen vraagt veel tijd en moeite. Vraag een implementatieplan, en laat BioOrg uw efficiëntie en duurzaamheid optimaliseren. Zie use case Colruyt

Industriële en technische schoonmaak

Schoonmaken in deze sector is uiterst belastend, omdat er vaak met agressieve producten gewerkt wordt. BioOrg werkt uitstekend tegen olie en koolwaterstoffen verontreiniging. Geef je gezondheid een kans, geef BioOrg een kans!

Use case

Kantoorgebouwen met publieke ruimten van 200.000 m²

Cleaning activiteit

Winst in productiviteit met BioOrg methode

Sanitaire installaties

+25%

Burelen, vergaderruimten

+30%

Hoge oppervlakken

+50%

Stofzuigen

+75%

Tapijt reiniging

+50%

Raampartijen binnenruimte

+50%

Wat onze klanten zeggen

Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op en ons schoonmaakteam hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur.

Arenberg

Arenberg

Kay Doms

|

Head of Realization

Sinds meer dan 12 jaar behandelen wij de luchtkasten, plenums en warmtewisselaars met de producten van BioOrg. De resultaten worden ook regelmatig extern getest en bevestigen de meerwaarde op het vlak van cleaning en hygiëne. Onze installaties blijven ook veel langer schoon, en dat garandeert een stabiele kwaliteit van de binnenlucht in ons strategisch belangrijk gebouw.


Eurocontrol

Eurocontrol

Luc De Backer

|

Lead Exploitation & Operation

Op het science park hebben we vanaf het begin gekozen voor BioOrg als partner om niet alleen te zorgen voor een schoon gebouw binnen incubator Darwin, maar ook en vooral voor een gezond binnenklimaat. In samenwerking met BioOrg creëren we een gezonde 'huisflora', waar onze medewerkers alleen maar van profiteren. Dat we ook een 'binnenbos' creëren en zuinig omgaan met water is natuurlijk mooi meegenomen.


POM Antwerpen

POM Antwerpen

Jade Verrept

|

Cluster Manager

Het BioOrg ecosysteemprogramma maakt deel uit van onze strategie voor duurzame ontwikkeling. Bij KBC gaan we er prat op dat onze medewerkers in een veilige, propere en gezonde omgeving kunnen werken.

KBC Bank

KBC Bank

Dorothy Hendrickx

|

Facility Purchase

Wij appreciëren het om met BioOrg te werken in de schoonmaak omwille van het ergonomische aspect voor onze schoonmaakploeg, alsook voor de ecologie van BioOrg. De stad Turnhout is volledig geïnteresseerd in het achterlaten van een positieve voetafdruk. Zie video

Stad Turnhout

Stad Turnhout

Tom Lemmens

|

Verantwoordelijke onderhoud

Met de BioOrg-methode kunnen we meer doen in minder tijd, zodat het schoonmaken van onze winkels veel efficiënter is geworden. Zie video


Colruyt

Colruyt

Christa Dermez

|

Hoofd schoonmaak

Klaar om een Bioklimaat te bouwen?

Heb je vragen of twijfels? Oprichters Filip en Koen hebben tientallen jaren ervaring in het optimaliseren van onderhoud- en schoonmaakprocessen van grote gebouwen. Ze loodsen je graag door alle mogelijkheden.

Plan jouw gesprek in
Voor thuis